Що е то рокля за принцеси в двадесет и първи век?

Навярно всяко едно малко момиченце си мечтае да бъде принцесата от любимите си анимационни филмчета или приказки. Но любопитен факт е, че дори и вече порасналите големи жени все още продължават да таят тази мечта в сърцата си и тайничко се надяват един ден тя да се осъществи. За техен късмет обаче, няколко известни и не чак толкова модни дизайнери превръщат това желание в истинска реалност, благодарение на своите златни ръце! И вие ли нямате търпение? Е, нека тогава да започваме вече!

Дизайнер от филипински произход, живеещ в Дубай създава едни от най-невероятните и уникални дамски официални рокли. Най-запомнящите се от тях са бели рокли с горна част, наподобяваща ветрило и широк обръч в края си. От началото на бюстието до средата на тези дамски рокли той е поставил стотици розови и светлосини блестящи елементи, които приличат на магически прашец, който нежно се е разпилял по продължението на плата.

От своя страна, изключително изящество и грация излъчват и белите дантелени рокли, които освен в бяло могат да бъдат видени и в наситено лилав, зелен и розов цвят.

Истинско пиршество за очите е дамската дълга рокля с прикрепени малки копринени цветчета по нея и свободно падащ дълъг воал след нея. Изработена е в наситени и запомнящи се цветове като жълто и ментово зелен цвят. Удивително зашеметяващо изглеждат и официалните рокли с набръчкан, обемист и пищен обръч с блестящи елементи. Бонбонените, наситени цветове, както и камъните и мънистата на бюстиетата създават изключителна класа и изящност, и превръщат жената в истинска принцеса от приказките!

Друго също толкова ефектно попадение са класическите малки черни рокли на точки и голяма панделка по средата, притежавайки кокетност, шикозност и същевременно женственост. Те могат да бъдат намерени изработени от материи с високо качество като сатен, коприна и тюл.