Мъжка мода – полезни важни съвети!

Забелязали ли сте как масово сме залети от информация как да с обличат жените, кое е подходящи, сезонни тенденции в женската мода, а за мъжете почти не се споменава. Вярно е, че те не са до такава степен заинтересовани как точно са облечени, дали изглеждат изумително и дали са съчетали всичко правилно, като жените, но все пак модата им не е за пренебрегване. Всеки от нас е виждал някой мъж да се разхожда, облечен по начин, който не е подходящ и не е изключено това да се е случило в резултат на липса на информация. Ето някои съвети, които ще бъдат от полза за мъжката част.

Има едно съчетание, което вероятно всеки от нас е виждал – мъж, обут в сандали с дълги чорапи. Няма как да не сте срещали тази абсурдна комбинация. Ако сте момче, което я обича, моля ви, спрете да го правите. Това е не само отблъскващо, но и невъзможно за комбинация по всякакви модни критерии.

Мъжете държат телата им да изглеждат добре, като за целта спортуват и поддържат форма. След като са се сдобили със здраво и мускулесто тяло се чудят как да го подчертаят, така, че да се забелязва и от другите. Най-често срещания случай са мъжете с прекалено прилепнали, тесни панталони или дънки. С тях те си мислят, че подчертават мускулестите си крака или стегнати дупета, но за съжаление гледката отстрани не е така лицеприятна. Не е прилично, нито пък красиво мъжете да носят подобен тип панталони.

Избягвайте да носите дрехи, по които са щамповани много пъти лога или пък е сложено голямо лого на марката. Ако не сте рекламно лице на същата, то това определено не е естетически издържано. Дискретността и семплото е за предпочитане при дрехите за мъже, а масивните елементи е по-добре да се избягват.

Източник: garderobche.com